Explozie la un bloc din Galaţi. Zeci de locatari, evacuaţi după ce flăcările s-au extins

Zeci de oameni au fost evacuaţi, vineri, după o explozie urmată de incendiu într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Galaţi. Pompierii încearcă să oprească flăcările înainte de a se extinde la apartamentele din apropiere.

1208 afișări
Imaginea articolului Explozie la un bloc din Galaţi. Zeci de locatari, evacuaţi după ce flăcările s-au extins

Zeci de oameni evacuaţi dintr-un bloc din Galaţi în urma unei explozii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, explozia s-a produs la etajul 3 al clădirii.

Din primele informaţii, se pare că în urma deflagraţiei nu au fost victime, dar în interiorul apartamentului a izbucnit un incendiu.

Pompierii sosiţi la faţa locului au evacuat în jur de 15 persoane, ceilalţi locatari fiind deja în faţa imobilului, ieşiţi într-o zonă sigură.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia este în desfăşurare.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza deflagraţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici