Explozie puternică într-un apartament din Sibiu. Două persoane au murit / Zeci de persoane au fost evacuate

ISU Sibiu intervine de urgenţă pe o strada din municipiul Sibiu, unde a avut loc o explozie urmată de de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc. Au fost evacuate aproximativ 20 persoane din imobil.

3469 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică într-un apartament din Sibiu. Două persoane au murit / Zeci de persoane au fost evacuate

Explozie puternică într-un apartament din Sibiu. Zeci de persoane au fost evacuate

UPDATE Două persoane au murit în urma exploziei de la Sibiu, anunţă pompierii. Incendiul a fost lichidat

ISU Sibiu intervine de urgenţă pe strada Iazului din municipiul Sibiu unde, a avut loc o explozie urmată de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc.

La faţa locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o ATPVM, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi un echipaj SAJ.

„Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil. La acest moment se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum. Intervenţia este în dinamică”, transmite sg.maj. Andreea Ştefan.

Poliţiştii au blocat strada Iazului, pe tronsonul cuprins între străzile Ludoş şi Valea Aurie, din cauza intervenţiei pentru stingerea unui incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
apartament,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici