Facturile la gaze emise de GDF SUEZ pot fi plătite în benzinăriile OMV

Facturile la gaze naturale emise de GDF SUEZ Energy România pot fi plătite, din luna noiembrie, în oricare dintre cele 77 de benzinării ale companiei petroliere OMV.

631 afișări
Imaginea articolului Facturile la gaze emise de GDF SUEZ pot fi plătite în benzinăriile OMV

Facturile la gaze emise de GDF SUEZ pot fi plătite în benzinăriile OMV

"Clienţii GDF SUEZ Energy România îşi pot achita facturile în orice staţie OMV din ţară, prin intermediul serviciului Westaco Express", se arată într-un comunicat comun al GDF SUEZ Energy România şi OMV.

Facturile vor fi plătite în numerar, integral sau parţial, fără comision.

GDF SUEZ Energy România, fostul Distrigaz Sud, este deţinut de grupul francez GDF SUEZ şi are peste 1,2 milioane de clienţi. Grupul austriac OMV este acţionarul majoritar al companiei petroliere Petrom (SNP).

Westaco este un serviciu de încasări şi transfer rapid de numerar între locaţii situate pe teritoriul României, disponibil în toate staţiile OMV din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici