Familie din Ucraina, implicată într-un accident rutier în Vâlcea

O femeie de 33 de ani şi o fetiţă de 5 ani din Ucraina au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs în judeţul Vâlcea. Şoferul, tot cetăţean ucrainean, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un cap de pod.

734 afișări
Imaginea articolului Familie din Ucraina, implicată într-un accident rutier în Vâlcea

Familie din Ucraina, implicată într-un accident rutier în Vâlcea

„La data de 15 august a.c., poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, un bărbat de 34 de ani, cetăţean ucrainean, care conducea un autoturism în localitatea Galicea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod”, anunţă IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului au fost rănite o femeie de 33 de ani şi o fetiţă de 5 ani, pasagere în autoturism.

„Ambele persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, arată poliţiştii vâlceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici