Faptă abominabilă. Viceprimarul unei comune din Argeş, filmat în timp ce trage cu maşina un câine - VIDEO

Viceprimarul comunei Vlădeşti, din judeţul Argeş, a fost filmat în timp ce trăgea cu maşina un câine pe care îl legase cu un lanţ, de spatele autoturismului. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au devenit virale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3168 afișări
Imaginea articolului Faptă abominabilă. Viceprimarul unei comune din Argeş, filmat în timp ce trage cu maşina un câine - VIDEO

Faptă abominabilă. Viceprimarul unei comune din Argeş, filmat în timp ce trage cu maşina un câine - VIDEO

Pe imaginile postate pe Facebook se vede un câine legat de spatele maşinii care merge pe avarii. Patrupedul este târât în timp ce autoturismul este în mişcare.

Alături de imagini a fost postat şi mesajul: „viceprimarul Vlădeşti”.

Viceprimarul comunei Vlădeşti, Şerban Leonard Iustinian, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că el este cel care a condus acea maşină şi a legat câinele însă totul a fost cu intenţii bune.

„Ieri (miercuri - n.r.), când mă întorceam de la serviciu am văzut pe marginea drumului judeţean un câine dezlegat, avea şi lanţul. Am oprit maşina, câinele a devenit agresiv. Am reuşit să leg şi l-am agăţat de spatele maşinii. Cu lanţul pe care-l avea l-am agăţat în spate, cu atenţie să nu mai muşte. L-am sunat pe proprietar care m-a rugat să îl duc acasă. Câinele nu a fost târât. Se speriase de un autobuz care a claxonat. Eu am mers cu maşina foarte, foarte încet, am dat avarii. Nu a fost cu intenţie rea, a fost cu intenţie bună. Poate nu trebuia să îl leg de maşină”, a declarat viceprimarul.

Acesta a mai precizat că animalul nu a păţit nimic, fiind văzut de un medic veterinar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici