Fără absenţe! Studenţii de la Facultatea de Drept din Craiova nu vor primi absenţe, măsură luată din cauza coronavirus

Studenţii Facultăţii de Drept din Craiova pot lipsi de la cursuri fără să primească absenţe. Consiliul facultăţii a decis ca până în 27 martie profesorii să nu mai fie obligaţi să facă prezenţa la cursuri. Decizia a fost luată în contextul epidemiei de crononavirus din lume.

1413 afișări
Imaginea articolului Fără absenţe! Studenţii de la Facultatea de Drept din Craiova nu vor primi absenţe, măsură luată din cauza coronavirus

Fără absenţe! Studenţii de la Facultatea de Drept din Craiova nu vor primi absenţe, măsură luată din cauza coronavirus

Potrivit reprezentanţilor Facultăţii de Drept din Craiova, în această perioadă orarul stabilit la începutul anului se respectă întocmai, dar se suspendă dispoziţiile din Regulamentul Facultăţii conform cărora profesorii ţineau cont în activitatea de evaluare a studenţilor şi de prezenţa la cursuri şi seminare.

„Prezenţa la curs era o condiţie de evaluare pe parcurs a studentului. Am decis în Biroul Consiliului Facultăţii ca pe o perioadă de timp să fie suspendate prevederile acestui regulament pentru a nu fi presiune pe student din perspectiva aceasta, a unei eventuale extinderi a epidemiei de coronavirus. Fiind suspendat Regulamentul, studenţii vin, dar noi nu mai facem prezenţa. (...) Este o chestiune absolut de înţeles că până la urmă şi cei angajaţi se pot învoi de la serviciu în situaţii extreme. În cazul acesta, nu e o situaţie extremă, dar studentul trebuie să ştie că dacă nu se simte bine poate să stea acasă şi nu va fi în niciun fel penalizat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Olteanu, prodecanul Facultăţíi de Drept „Nicolae Titulescu” din Craiova.

Potrivit aceleaşi hotărâri a Biroului Consiliului Facultăţii, în perioada 25 februarie-27 martie, se anulează toate activităţile extracurriculare sau acestea urmează să fie reprogramate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici