Fără spectacole în aer liber, pe timpul nopţii, în unităţile turistice

Hotelurile şi pensiunile turistice care organizează spectacole muzicale, video sau TV în aer liber vor fi obligate să suspende acest gen de program pe timpul nopţii, între orele 01.00 şi 08.00, amenda prevăzută pentru nerespectarea interdicţiei fiind de până la 50.000 lei.

3 afișări
Imaginea articolului Fără spectacole în aer liber, pe timpul nopţii, în unităţile turistice

Fără spectacolele în aer liber, pe timpul nopţii, în unităţile turistice

Guvernul a decis, printr-o hotărâre aprobată miercuri, ca structurile de primire turistică având funcţiuni de alimentaţie publică să fie obligate să suspende, între orele 01.00 noaptea şi 08.00 dimineaţa, orice programe artistice, audiţii muzicale, video sau TV organizate în aer liber, în construcţii deschise sau provizorii (corturi, terase acoperite).

Agenţii de poliţie au fost abilitaţi să aplice amenzi cuprinse între 30.000 şi 50.000 lei pentru nerespectarea interdicţiei.

Din categoria structurilor de primire turistică având funcţiuni de alimentaţie publică fac parte hoteluri, moteluri, pensiuni şi vile turistice, cabane, sate de vacanţă, campinguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici