Faţa de dincolo de imaginea-simbol a războiului din Ucraina. O femeie ucisă în Bucha, recunoscută de manichiurista sa: „Am simţit imediat că această fotografie m-a îndurerat şi nu am putut înţelege de ce. Era clienta mea, Irina”

  • Victima din fotografia ce înfăţişa o femeie din Bucha cu unghiile roşii şi cu o inimioară pictată pe una dintre unghii a fost recunoscută de manichiurista care a avut-o drept clientă.
  • Tânăra scrie că Irina abia începea să se bucure de viaţă şi îşi dorea foarte mult să trăiască.
  • „M-a ţinut de mână şi mi-a spus: «Donya, la bătrâneţe am înţeles în sfârşit cel mai important lucru - trebuie să te iubeşti şi să trăieşti pentru tine! Şi, în sfârşit, voi trăi viaţa pe care mi-o doresc! Şi trăieşte şi tu cum doreşte sufletul tău, nu pentru soţul tău, ci pentru tine»”.
9071 afișări
Imaginea articolului Faţa de dincolo de imaginea-simbol a războiului din Ucraina. O femeie ucisă în Bucha, recunoscută de manichiurista sa: „Am simţit imediat că această fotografie m-a îndurerat şi nu am putut înţelege de ce. Era clienta mea, Irina”
Imaginile crunte ale uciderii deliberate ale civililor în Bucha fac înconjurul lumii. Uneori, victimele ruşilor sunt recunoscute de către apropiaţi sau oameni cu care s-au intersectat, de-a lungul vieţii, oprite brusc şi nemilos de către soldaţii lui Putin.
 
Femeia cu unghii roşii şi o inimioară pictată pe una dintre unghii a fost recunoscută de către manichiurista sa. Cea din urmă a ales să împărtăşească, pe Instagram, ultima întâlnire a celor două.
 
„Am simţit imediat că această fotografie m-a îndurerat şi nu am putut înţelege de ce. Femeia din această fotografie, care a făcut înconjurul Ucrainei, al lumii, al tuturor reţelelor de socializare, era clienta mea, Irina. Obişnuia să vină la mine pentru lecţii de machiaj pentru ea însăşi. Ultima lecţie a fost pe 23 februarie", a scris make-up artistul Anastasia Subacheva, conform traducerii postată pe Facebook
 
„Sărea de bucurie pentru că pentru prima dată în viaţa ei avea propriul set de machiaj, pe care i l-am cumpărat. (...) M-a ţinut de mână şi mi-a spus: « Donya, la bătrâneţe am înţeles în sfârşit cel mai important lucru - trebuie să te iubeşti şi să trăieşti pentru tine! Şi, în sfârşit, voi trăi viaţa pe care mi-o doresc! Şi trăieşte şi tu cum doreşte sufletul tău, nu pentru soţul tău, ci pentru tine». O să ţin minte mereu mereu cuvintele ei, o să-mi amintesc mereu să preţuiesc viaţa şi să mă bucur de fiecare clipă - pentru că viaţa este doar una. O voi avea mereu în suflet... VOIA DOAR SĂ TRĂIASCĂ”, mai scrie tânăra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Анастасия🇺🇦визаж(Буча-Ирпень) (@subacheva_mua)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici