Federaţia Generală a Sindicatelor Familia va picheta, joi,sediul Guvernului

Federaţia Generală a Sindicatelor „FAMILIA” va picheta joi, timp de două ore, sediul Guvernului după ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CN ADNR) a anunţat că 2.455 de muncitori trebuie să plece, fără a preciza modalitatea în care o vor face.

4 afișări

Potrivit unui comunicat de marţi al FAMILIA, la prostestul care va avea loc în 23 august, între orele 11 şi 13, în faţa Guvernului, vor participa circa 200 de persoane, nemulţumite de faptul că CN ADNR a aprobat, în luna iulie, declanşarea procedurii de contractare a activităţii de întreţinere multianuală (activitate de vară şi de iarnă) pentru perioada noiembrie 2007 – 2011. Această hotărâre a Consiliului de Administraţie a fost luată, în opinia FGS Familia, în lipsa unui studiu tehnico-economic care sã dovedească fezabilitatea contactării activităţii de întreţinere multianuală.

De asemenea, în urma acestei decizii, CN ADNR ar fi avansat cifra de 2.455 muncitori care urmează să plece din unitate, fără a preciza modalitatea în care se va realiza acest lucru şi fără a avea o perspectivă bine conturată cu privire la efectele pe termen scurt sau mediu ce pot fi resimţite de salariaţi.

FGS Familia este o organizaţie sindicală reunind sindicate din ramurile construcţii, materiale de construcţii, ceramică fină, servicii publice, afiliată Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor „Cartel Alfa”. FGS Familia reprezintă interesele Sindicatului Drumarilor „Elie Radu” din cadrul CN ADNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici