"Femeia are mereu o alternativă, dar şi o roată de rezervă". Zeci de timişorence au învăţat cum se montează roata de rezervă, în cadrul unui curs inedit - FOTO/VIDEO

Zeci de femei din Timişoara au învăţat, sâmbătă, cum se montează roata de rezervă la maşină, în cazul unei pene de cauciuc, în cadrul unui curs gratuit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1208 afișări
Imaginea articolului "Femeia are mereu o alternativă, dar şi o roată de rezervă". Zeci de timişorence au învăţat cum se montează roata de rezervă, în cadrul unui curs inedit  - FOTO/VIDEO

Zeci de timişorence au învăţat cum se montează roata de rezervă, în cadrul unui curs inedit - FOTO/VIDEO

Sub deviza "Femeia are mereu o alternativă, dar şi o roată de rezervă", sâmbătă, timp de câteva ore, în parcarea unui complex comercial din Timişoara, s-a desfăşurat un curs inedit de schimbat roţi la maşină.

Cursul a fost adresat doar femeilor, fiind înscrise peste 20 de participante.

Fiecare femeie care s-a înscris la curs a avut la dispoziţie aproximativ zece minute să schimbe o roată. Astfel, ajutate mai mult verbal de doi mecanici, participantele au ridicat maşina pe cric, iar apoi au schimbat roata cu probleme.

"A fost o experienţă benefică şi foarte practică, deoarece am avut ocazia să schimb o roată, şi nu numai, să privesc cum se face", a spus Simona.

"O experienţă foarte plăcută, am învăţat cum să schimb o roată, lucru pe care nu l-am mai făcut până acum. Mulţumesc organizatorilor", a precizat şi Bianca Pavel.

De asemenea, Cosmina, o altă participantă, a considerat cursul ca fiind "o idee foarte bună pentru a învăţa femeile să se descurce singure în caz de pană".

La finalul cursului, fiecare participantă a primit din partea firmei organizatoare şi un kit cadou, astfel încât să nu se murdărească sau să-şi strice manichiura atunci când schimba roata la maşină.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici