Femeia cu dizabilităţi, lăsată fără maşină după ce a parcat pe loc special, a câştigat procesul

Femeia cu dizabilităţi căreia i s-a ridicat maşina pentru că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi fără a afişa legitimaţia pe geam a câştigat procesul.

1709 afișări
Imaginea articolului Femeia cu dizabilităţi, lăsată fără maşină după ce a parcat pe loc special, a câştigat procesul

Femeia cu dizabilităţi, lăsată fără maşină după ce a parcat pe loc special, a câştigat procesul

Poliţiştii locali din Constanţa au ridicat maşina femeii cu handicap din parcarea unui centru comercial. Aceasta era parcată pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilităţi. Femeia avea semnele corespunzătoare în parbriz şi pe lunetă, dar nu îşi afişase legitimaţia în geam.

Pe numele poliţistului local s-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu.

Avocatul Cuculiş anunţă că femeia a câştigat procesul cu Poliţia din Constanţa.

„Cazul a fost cu atât mai halucinant cu cât femeia se afla şi cu copilul şi cu soţul acesteia fix lângă maşină, iar poliţia refuza să îi coboare maşina de pe macara. Amintesc că maşina era marcată cu semne corespunzătoare, însă fără a fi prezentată şi legitimaţia persoanei cu handicap. Deşi poliţiştii o văzuseră că este în căruciorul rulant, au refuzat să îi predea maşina, ba chiar acuzând-o că a fost rău intenţionată”, spune avocatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
constanţa,
proces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici