Femeia şi băiatul de 8 ani, care au murit în furtuna din Halkidiki, au fost înmormântaţi/ Slujba religioasă a fost oficiată de mitropolitul Clujului

Femeia şi copilul de 8 ani care au murit în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, au fost înmormântaţi, marţi, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Slujba a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5437 afișări
Imaginea articolului Femeia şi băiatul de 8 ani, care au murit în furtuna din Halkidiki, au fost înmormântaţi/ Slujba religioasă a fost oficiată de mitropolitul Clujului

Tragedia din Grecia. Femeia şi băiatul de 8 ani, care au murit în furtuna din Halkidiki, au fost înmormântaţi

Trupurile neînsufleţite ale celor doi români morţi în timpul furtunii din Halkidiki, o femeie şi un băiat de 8 ani, au fost aduse, luni, din Grecia la Cluj-Napoca, iar marţi a avut loc slujba de înmormântare în Cimitirul Central.

Slujba religioasă, la care au asistat zeci de persoane, a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, unde familia se afla în vacanţă, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. Soţul femeii a fost rănit şi a fost internat, iniţial, într-un spital din Grecia, de unde a fost adus cu o ambulanţă privată la Cluj.

Bărbatul a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe şi de cei de la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca şi a fost externat. El va urma tratament la domiciliu, au anunţat reprezentanţii spitalului. Potrivit acestora, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat săptămâna trecută nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici