Femeie ameninţată cu distrugerea magazinului, chiar dacă a plătit cămătarilor de mai multe ori suma împrumutată

O femeie care a împrumutat de la o altă femeie, din Arad, 70.000 de euro, plătind înapoi 400.000 de euro, a fost ameninţată cu distrugerea magazinului pe care îl are, în momentul în care nu a mai putut plăti. Trei persoane au fost reţinute pentru cămătărie.

5771 afișări
Imaginea articolului Femeie ameninţată cu distrugerea magazinului, chiar dacă a plătit cămătarilor de mai multe ori suma împrumutată

Femeie ameninţată cu distrugerea magazinului, chiar dacă a plătit cămătarilor de mai multe ori suma împrumutată

Potrivit IPJ Arad, în perioada 2016-2019, o arădeanca de 40 de ani i-ar fi împrumutat unei femei suma de 70.000 de euro, primind apoi de la victimă, cu dobândă, suma de aproximativ 400.000 de euro, banii fiind viraţi într-un cont bancar.

După ce victima nu a mai putut plăti şi alte sume considerate datorie şi dobândă, a fost intimidată şi ameninţată că i se va distruge faţada magazinului alimentar pe care îl are.

Poliţiştii arădeni au făcut trei percheziţii la locuinţele a două femei de 40 şi 45 de ani şi a unui bărbat de 35 de ani, care apoi au fost reţinuţi pentru cămătărie, şantaj şi favorizarea infractorului.

Cei trei vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Taguri:
cămătar,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici