Femeie atacată de câini în Pantelimon, salvată de poliţişti, care au tras focuri de armă

O femeie atacată de câini în oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost salvată de poliţişti, care au folosit spray lacrimogen şi au tras cu armele spre animale pentru a le îndepărta.

305 afișări
Imaginea articolului Femeie atacată de câini în Pantelimon, salvată de poliţişti, care au tras focuri de armă

Femeie atacată de câini în Pantelimon, salvată de poliţişti, care au tras focuri de armă (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Femeia a fost atacată şi doborâtă la pământ de trei câini de talie mare, miercuri, în jurul orei 03.00. Doi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov aflaţi în patrulare au intervenit pentru a o salva pe femei, însă au fost, la rândul lor, atacaţi de câini, după ce au folosit spray lacrimogen.

"Pentru îndepărtarea câinilor agresivi, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească arma din dotare, cu care au tras mai multe focuri de avertisment şi înspre animale, acestea fugind", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, din Călăraşi, a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internată, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici