Femeie de 36 de ani, din Galaţi, reacţie adversă puternică după vaccinul Moderna

  • O femeie de 36 de ani, din Galaţi, a avut o reacţie adversă puternică, vineri, după vaccinarea cu vaccinul Moderna.
  • Femeia a suferit hipetensiune, pierderea cunoştinţei, ameţeală, vertij şi dispnee la cinci minute după administrarea vaccinului.
2418 afișări
Imaginea articolului Femeie de 36 de ani, din Galaţi, reacţie adversă puternică după vaccinul Moderna

Femeie de 36 de ani, din Galaţi, reacţie adversă puternică după vaccinul Moderna

Potrivit Prefecturii Galaţi, o femeie de 36 de ani, vaccinată vineri în centrul de vaccinare Corod, din judeţul Galaţi, cu prima doza de vaccin Moderna, a avut reacţii adverse.

Femeia a suferit hipetensiune, pierderea cunoştinţei, ameţeală, vertij şi dispnee la cinci minute după administrarea vaccinului.

Medicul coordonator din centrul de vaccinare a acordat primul ajutor şi a solicitat o ambulanţă, pacienta fiind transportată la Spitalul Municipal Tecuci, unde s-a continuat tratamentul”, anunţă Prefectura Galaţi.

După investigaţii, femeia a plecat acasă, nefiind necesară internarea.

Pacienta este cunoscută cu alergii, fiind în tratament, ea declarând acest lucru echipei de triaj din centrul de vaccinare, conform procedurii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vaccin,
reacţie,
moderna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici