Fetiţă de 2 ani atacată, muşcată şi târâtă pe trotuar de un coiot

Un coiot a atacat o fetiţă de 2 ani în Los Angeles. Coiotul a muşcat copila şi a târât-o pe trotuar.

1887 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 2 ani atacată, muşcată şi târâtă pe trotuar de un coiot

Fetiţă de 2 ani atacată, muşcată şi târâtă pe trotuar de un coiot

Vineri, un coiot a atacat o fetiţă în vârstă de doi ani în cartierul Woodland Hills din Los Angeles, California, informează Israel National News.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la casa familiei arată cum tatăl micuţei, Ariel Eliyahu, parchează maşina în faţa casei şi îşi scoate fetiţa afară, după ce a luat-o de la grădiniţă.

În acel moment, un coiot a alergat spre fetiţă şi a trântit-o pe trotuar. Animalul a muşcat-o pe micuţă de mai multe ori şi a târât-o pe trotuar în timp ce aceasta ţipa şi plângea.

Tatăl a auzit strigătele fiicei sale şi a alergat să o salveze. După ce a reuşit să îşi scoată fiica din dinţii animalului, bărbatul a aruncat o sticlă cu apă spre coiot, care a fugit.

Copilul a fost dus la spital, unde a fost vaccinat împotriva rabiei, iar acum se recuperează în urma atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici