Fetiţă de opt ani, bătută şi violată de fratele ei vitreg, de 34 de ani (Video)

O fetiţă în vârstă de opt ani, din comuna argeşeană Bogaţi, a fost bătută şi violată sâmbătă noaptea, principalul suspect fiind fratele ei vitreg, în vârstă de 34 de ani, care a dispărut fără urmă.

260 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de opt ani, bătută şi violată de fratele ei vitreg, de 34 de ani (Video)

Fetiţă de opt ani, bătută şi violată de fratele ei vitreg, de 34 de ani (Video)

Traumatizată, fata şi-a anunţat naşii şi surorile despre agresiunile suferite, iar la faţa locului au venit poliţiştii, însă suspectul a dispărut, iar victima a fost internată în stare de şoc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.

Potrivit inspectorului Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, fata face parte dintr-o familie cu opt fraţi, lipsită de posibilităţi materiale.

"Din relatările rudelor şi din cercetările poliţiştilor, a reieşit că nu ar fi pentru prima când minora ar fi fost agresată de către fratele ei vitreg, de ocupaţie gropar la Cimitirul Ghencea din Bucureşti. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar medicii spun că fata nu a depăşit starea de şoc provocată de agresiunile fizice şi sexuale suferite. Suspectul a părăsit satul Bogaţi imediat ce fata şi-a anunţat rudele că a fost bătută şi violată de către fratele vitreg", a declarat inspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit dr. Viorel Enache, de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, fata a fost examinată pentru a se stabili cu exactitate leziunile suferite şi "va intra într-un program de consiliere psihologică prin care să fie ajutată să-şi părăsească frica şi să iasă din starea de şoc care a cuprins-o după agresiune".

Poliţiştii argeşeni au extins căutările suspectului în judeţele limitrofe Argesului şi în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici