Fetiţă din Cluj, bătută de tatăl ei cu lingura de lemn şi mopul

O fetiţă de nouă ani din Cluj a fost internată într-un centru pentru copii abuzaţi, după ce poliţiştii au stabilit că aceasta fusese bătută de tatăl ei, în îngrijirea căruia se afla după divorţul părinţilor, cu lingura de lemn şi mopul pentru spălat pe jos.

7 afișări
Imaginea articolului Fetiţă din Cluj, bătută de tatăl ei cu lingura de lemn şi mopul

Fetiţă din Cluj, bătută de tatăl ei cu lingura de lemn şi mopul

Fetiţa, R.M,.a mers la şcoală având pe faţă şi pe membre urme evidente de lovituri, astfel că profesorii au sesizat Poliţia.

Poliţiştii şi reprezentanţii Centrului de Intervenţie pentru Copilul Abuzat au stabilit că fetiţa este în îngrijirea tatălui Marius Vasile R., căruia îi fusese încredinţată prin sentinţa de divorţ.

Poliţiştii spun că, bărbatul fiind beat, în urmă cu câteva zile, a lovit-o pe fetiţă peste cap şi corp cu o lingură de lemn şi cu mopul de şters pe jos.

Copila a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, unde medicii legişti au stabilit că a suferit leziuni care s-au putut produce prin lovirea cu un corp dur şi necesită pentru vindecare patru sau cinci zile.

"S-a luat măsura plasamentului de urgenţă a minorei la un centru din cadrul Centrului de Intervenţie pentru Copilul Abuzat. În cauză existând indicii de săvârşire a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, s-a dispus începerea urmăririi penale, împotriva lui R. Marius Vasile, pentru comiterea acestei infracţiuni", se arată în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici