Fiica fostului şef al Biroului de Arme al IPJ Dolj a fost operată. Prognosticul în cazul ei e rezervat

Fiica de 24 de ani a fostului poliţist Nelu Gruia, împuşcată de acesta, miercuri dimineaţă, a fost operată şi transferată la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, prognosticul medicilor în cazul acesteia fiind însă rezervat.

87 afișări
Imaginea articolului Fiica fostului şef al Biroului de Arme al IPJ Dolj a fost operată. Prognosticul în cazul ei e rezervat

Fiica fostului şef al Biroului de Arme al IPJ Dolj a fost operată. Pronosticul în cazul ei e rezervat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, medicul Cristina Giormăneanu, tânăra a fost adusă la spital în şoc hemoragic extrem de sever, având două plăgi toracice împuşcate, precum şi un "hemotorax stâng masiv".

"A fost scoasă din operaţie în urmă cu câteva minute, iar diagnosticul pus la internare s-a confirmat şi în urma operaţiei. Ea a fost transferată imediat la secţia de terapie intensivă , starea ei fiind stabilă, însă acest lucru nu poate să ne spună implicit că are un pronostic bun. Din contră, pronosticul medical este rezervat", a declarat Cristina Giormăneanu.

Fostul şef al Biroului Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj Nelu Gruia şi director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj şi-a împuşcat, miercuri, soţia şi fiica, apoi a încercat să se sinucidă, în urma unui conflict izbucnit în familie.

Soţia lui Nelu Gruia a fost găsită decedată de către echipajele medicale venite la locuinţa familiei, iar fostul şef al Biroului Arme şi fiica acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, fiind duşi imediat în sala de operaţii. Nelu Gruia a murit în sala de operaţii, în urma unui stop cardio-respirator produs ca urmare a plăgilor suferite în urma împuşcării.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Craiova, Cristina Giormăneanu, Nelu Gruia a murit în urma unui stop cardio-respirator, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viaţa, în pofida manevrelor de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, Amelia Căprărin, a declarat că în ianuarie 2009 au încetat raporturile de serviciu ale lui Nelu Gruia la Biroul Arme al instituţiei. Amelia Căprărin a mai spus că Nelu Gruia nu a avut probleme cu colegii în perioada în care a fost angajat al Poliţiei Judeţene Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici