Filmul atacului produs asupra omului de afaceri găsit împuşcat în maşină în Vrancea. Presupuşii asasini au fost reţinuţi

Presupuşii criminali ai omului de afaceri găsit împuşcat în maşină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

4621 afișări
Imaginea articolului Filmul atacului produs asupra omului de afaceri găsit împuşcat în maşină în Vrancea. Presupuşii asasini au fost reţinuţi

Presupuşii criminali ai omului de afaceri găsit împuşcat în maşină în Vrancea au fost reţinuţi

Unul dintre suspecţii, eliberat în baza recursului compensatoriu

Unul dintre suspecţii în cazul asasinării proprietarului unei case de schimb valutar din judeţul Vrancea a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. El fusese condamnat în 2017 la închisoare, pentru trafic şi consum ilicit de droguri.

Vrânceanul are 33 de ani şi este unul dintre cei trei bărbaţi reţinuţi luni în Vama Nădlac, în dosarul omorului de la Slobozia Ciorăşti, judeţul Vrancea.

În 2017, el a primit de la judecătorii Tribunalului Galaţi o pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare pentru trafic şi consum ilicit de droguri. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Focşani, de unde a reuşit să iasă în iulie 2018, fiind eliberat în baza recursului compensatoriu.

El a fost pus în libertate cu mai mult de un an înainte de termenul de ispăşire a pedepsei, stabilit de judecătorii gălăţeni la data de 29 septembrie 2019.

Presupuşii asasini au fost reţinuţi

Cei trei, căutaţi în cazul de omor de la Vrancea, au fost prinşi luni de către poliţiştii de frontieră la Nădlac, în judeţul Arad, în timp ce încercau să iasă din ţară.

„În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Bacău şi Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

În momentul în care poliţiştii au verificat numele acestora în baza de date au constatat că pe numele celor trei era emisă o alertă, pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române, într-un dosar de omor

Potrivit unor surse judiciare, cei trei suspecţi au urmărit, în 22 februarie, victima, asociat al unei case de schimb valutar în Focşani, iar pe DJ 205 R ar fi blocat maşina acestuia, prin tamponare frontală.

Doi dintre cei 3 suspecţi ar fi tras mai multe focuri de armă asupra victimei, care a murit la scurt timp.

Suspecţii nu au furat bani din maşina victimei.

Cei in cauza au fost reţinuţi si urmează a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă.

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor. Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de poliţiştii din Vrancea, pe marginea Drumului Judeţean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti, împuşcat în propria maşină. Surse din Poliţie declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici