Filmul cu presupusele proprietăţi din Brazilia, infirmat de Mazăre

Un filmuleţ postat pe Internet prezintă mai multe proprietăţi din Brazilia despre care cei care apar în înregistrare afirmă că i-ar aparţine primarului Constanţei, Radu Mazăre, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat, însă acesta afirmă că este vorba despre o "făcătură".

183 afișări
Imaginea articolului Filmul cu presupusele proprietăţi din Brazilia, infirmat de Mazăre

Filmul cu presupusele proprietăţi din Brazilia, infirmat de Mazăre (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, persoanele care apar în filmuleţ au mai afirmat că îl cunosc pe primar şi au arătat în faţa camerei de luat vederi o fotografie care îl înfăţişează pe Radu Mazăre. Totodată, protagoniştii filmuleţului mai spun că primarul Constanţei ar mai avea diverse afaceri în Brazilia, printre care şi o firmă de taximetrie.

Primarul Radu Mazăre a declarat că filmuleţul care circulă pe internet este o "făcătură” şi crede că liberalii sunt cei aflaţi în spatele acestei producţii.

"Filmuleţul respectiv este o făcătură ordinară, realizată de către liberali, probabil cu serviciile de acolo. De patru ani vă spun că nu am nimic în Brazilia. Dar îmi voi face în curând nişte proprietăţi şi o să vă invit să le vedeţi. Fotografia care apare în filmuleţ este una care circulă de mai mult timp de internet. Oricum, nu mi-a displăcut ce spuneau acolo despre mine, ziceau că sunt un om bun, că îmi plac sporturile. Nu cred că o să aibă rezultatul pe care îl aşteaptă liberalii”, a declarat, marţi, Radu Mazăre, la recepţia unor lucrări realizate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici