Firea critică cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban: #NoapteaCaHoţii, #FărăPenali, #FărăPenibili

Gabriela Firea a postat, miercuri dimineaţa, în contextul în care Guvernul a adoptat 25 de ordonanţe de urgenţă, un mesaj critic la adresa Executivului, folosind şase haştaguri, între care #NoapteaCaHoţii, #FărăPenali şi #FărăPenibili, ea adăugând şi o poza ironică la adresa Cabinetului Orban.

838 afișări
Imaginea articolului Firea critică cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban: #NoapteaCaHoţii, #FărăPenali, #FărăPenibili

Firea critică cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban

„#GuvernFaraMilaDeOameni, #NoapteaCaHotii, #FaraPenali, #FaraPenibili, #25Ordonante, #LegalizareaHotiei”, a scris, miercuri, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat şi o poza, în care sunt ilustraţi mai mulţi ochi ce se văd în întuneric. Poza conţine şi o întrebare - „Ce faceţi aici?”, iar răspunsul este: „Dăm ordonanţe”.

Guvernul Orban a adoptat, marţi seara, într-o şedinţă ce s-a terminat spre miezul nopţii, nu mai puţin de 25 de ordonanţe de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici