Firea dezvăluie o discuţie dintre soţul său, Florentin Pandele, şi premierul Ludovic Orban, în noaptea alegerilor

Gabriela Firea a dezvăluit, marţi, faptul că în noaptea alegerilor soţul său, Florentin Pandele, l-a sunat pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine, demonizând-o pe soţia sa, candidat la încă un mandat de primar general.

11414 afișări
Imaginea articolului Firea dezvăluie o discuţie dintre soţul său, Florentin Pandele, şi premierul Ludovic Orban, în noaptea alegerilor

Firea dezvăluie o discuţie dintre soţul său, Florentin Pandele, şi premierul Ludovic Orban, în noaptea alegerilor

Firea a declarat, marţi, la Primăria Capitalei, că împotriva sa a fost dusă o campanie murdară, de demonizare şi demolare, iar soţul său, primarul de la Voluntari, l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine ceea ce a făcut.

„Au fost minciuni de campanie. De altfel, când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan, în condiţiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare, domnul Orban a spus <Măi, Florine, dar erau declaraţii politice>. Ok! Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdar”, a spus Gabriela Firea.

Firea a explicat şi de ce nu a aşteptat rezultatele exit-poll la sediul partidului.

„În timpul săptămânii, s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să aştept exit-poll-ul la Primărie sau la PSD Bucureşti şi să se facă declaraţii de către conducerea naţională în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în toată ţara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declaraţiile oficiale, să facem şi noi o declaraţie de presă. Aşa s-a stabilit. Eu nu fug de răspundere. Nu am fugit niciodată de răspundere şi nu am de ce să mă ruşinez. Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie dusă numai pe minciuni la adresa mea”, a mai spus Firea.

Nicuşor Dan a obţinut 42,78% dintre voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, în vreme ce actualul primar Gabriela Firea a obţinut 37,99%, conform datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC) centralizate până marţi la ora 9,00, după numărarea a 97,46% dintre voturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici