Firea explică de ce nu a mers Dăncilă la dezbaterea organizată de Iohannis: „Aveam semnale că vor putea avea loc agresiuni fizice”

Gabriela Firea a anunţat că Viorica Dăncilă a luat decizia de a nu merge la BCU, la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, deoarece în interiorul partidului au fost semnale potrivit cărora „vor putea avea loc agresiuni” din partea susţinătorilor preşedintelui.

1614 afișări
Imaginea articolului Firea explică de ce nu a mers Dăncilă la dezbaterea organizată de Iohannis: „Aveam semnale că vor putea avea loc agresiuni fizice”

Firea explică de ce nu a mers Dăncilă la dezbaterea organizată de Iohannis: „Aveam semnale că vor putea avea loc agresiuni fizice”

„În momentul în care s-a tras concluzia de către doamna Dăncilă, de către staff-ul domniei sale că nu va exista o confruntare, au fost colegi care au sfătuit-o să meargă direct la BCU pentru a se prezenta la întâlnire cu unii dintre jurnaliştii selectaţi de Iohanni. Alţi colegi de-ai noştri - au fost mai mulţi - au venit cu opinia că nu ar fi bine să se întâmple aşa ceva”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, au fost semnale în interiorul partidului că, în cazul în care Viorica Dăncilă se va prezenta la Biblioteca Centrală Universitară, vor „avea loc agresiuni fizice”.

„Până la urmă, ne puteam aştepta la multe lucruri neplăcute, urâte, din partea unora dintre susţinătorii domnului Iohannis şi să o fi pus pe doamna Dăncilă într-o situaţie jenantă, ceea ce nu merită. Nu merita să fie pusă într-o situaţuie neplăcută, poate să fie martora unei agresiuni, nu doar verbale, ci şi fizice. Aveam anumite semnale. Am avut astfel de semnale că vor putea avea loc agresiuni verbale sau chiar şi fizice şi atunci opinia noastră a fost de a organiza o întâlnire cu reprezentanţii presei la care să nu selectăm niciun jurnalist”, a explicat Firea.

Viorica Dăncilă a organizat, marţi seară, la ora 18:00, la Palatul Parlamentului, o dezbatere la care au fost invitaţi toţi jurnaliştii. Klaus Iohannis a avut o dezbatere similară, însă cu câţiva jurnalişti, la ora 19:00, la Biblioteca Centrală Universitară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
firea,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici