Fiul interlopului Ion Oneaţă, reţinut de poliţişti pentru tâlhărie

Doi bărbaţi - între care şi Sorin Parnică, fiul interlopului Ion Oneaţă - au fost reţinuţi de poliţişti după ce, împreună cu o presupusă prostituată, ar fi tâlhărit un bucureştean, căruia i-au luat 300 de lei, informează surse din Poliţie.

1290 afișări
Imaginea articolului Fiul interlopului Ion Oneaţă, reţinut de poliţişti pentru tâlhărie

Fiul interlopului Ion Oneaţă, reţinut de poliţişti pentru tâlhărie (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Sorin Parnică, zis şi Sorin al lui Oneaţă, împreună cu Petru Cristian Ciurar, poreclit Ţuică, au fost reţinuţi, alături de o tânără, în vârstă de 21 de ani, după ce, în cursul lunii octombrie, ar fi fost implicaţi într-o tâlhărie.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat a reclamat faptul că, luna trecută, a sunat o prostituată care îşi publicase numărul de telefon pe un site de anunţuri şi a chemat-o acasă. După ce l-a convins să-i dea 300 de lei pentru o partidă de sex, femeia a încercat să fugă cu banii. Păgubitul a ieşit după ea, însă afară era aşteptat de Ţuică şi de Oneaţă junior care l-au luat la bătaie.

Conform poliţiştilor, în cursul cercetărilor, cei trei suspecţi ar fi fost ajutaţi chiar de către unul dintre martorii incidentului, care a minţit în timpul audierilor şi ar fi încercat să-i convingă şi pe alţi martori să dea declaraţii false.

Martorul respectiv a fost reţinut, la rândul său, pentru de mărturie mincinoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici