VIDEO  Fiul unui fost fotbalist, fugit din arest la domiciliu, şi-a distrus în câteva secunde Ferrari-ul de 150.000 de euro

Camerele de securitate au înregistrat momentul în care Ross Mendham, fiul în vârstă de 40 de ani al fostului fotbalist englez de la Norwich City, Peter Stanley Mendham, şi-a făcut praf Ferrari-ul F430, bolid în valoare de aproximativ 150.000 de euro.

1280 afișări
Imaginea articolului Fiul unui fost fotbalist, fugit din arest la domiciliu, şi-a distrus în câteva secunde Ferrari-ul de 150.000 de euro

Fiul unui fost fotbalist, fugit din arest la domiciliu, şi-a distrus în câteva secunde Ferrari-ul de 150.000 de euro

Din imagini reiese că Mendham pierde controlul maşinii în timpul unei curbe, făcând un zig-zag pe asfalt până când se izbeşte de suporturile pentru biciclete poziţionate de-a lungul trotuarului.

Totul s-a întâmplat pe Rose Lane din Norwich, oraşul şi capitala comitatului englez Norfolk. Din fericire, incidentul nu a provocat răniţi, dar Mendham a fost arestat pentru încălcarea regulilor de cauţiune dispuse de instanţă (nu purta GPS-ul necesar pentru a-i fi urmărite mişcările).

Ross Mendham este renumit în Anglia pentru că a participat în 2013 la programul britanic Dragons' Den, în care concurenţii încearcă să-şi obţină proiectele de afaceri finanţate de cinci investitori bogaţi.

Mendham a reuşit să câştige finanţarea pentru a-şi comercializa gustările sărace în calorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici