Video Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, implicat într-un grav accident rutier (video ProTv)

Şoferul autoturismului Audi A4 care a fost lovit, vineri seară, pe DN1, de o Dacie, în zona Movila Vulpii, este fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, au declarat surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde acesta a ajuns pentru prelevarea de probe biologice.

53 afișări

Informaţia a fost confirmată şi de surse din Poliţia Rutieră Prahova, potrivit cărora Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, circula regulamentar când maşina sa, un Audi, a fost lovită de o Dacie al cărei şofer nu s-a asigurat la virajul la stânga. Cocoş, care nu a suferit răni grave, a fost dus, împreună cu şoferul Daciei, rănit grav, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde, conform procedurilor legale, celor doi li se vor recolta probe biologice, în condiţiile în care a fost implicat în accidentul soldat cu doi morţi şi un rănit.

Şoferul autoturismului Dacia a suferit multiple fracturi la cap şi contuzii la cotul drept şi gamba dreaptă.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.00, la kilometrul 70 + 900 de metri, în zona Movila Vulpii.

Poliţiştii au finalizat cercetările la locul accidentului petrecut, vineri, pe DN1, în zona Movila Vulpii, şi, potrivit primelor concluzii, şoferul Daciei ar fi vinovat pentru producerea accidentului întrucât, în momentul în care a virat la stânga, nu a acordat prioritate autoturismului Audi A 4 condus de Alin Cocoş, care se îndrepta dinspre Braşov către Bucureşti.

Surse din Poliţia Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în zona în care s-a produs accidentul Drumul Naţional 1 are patru benzi, câte două pentru fiecare sens de mers, iar pe mijlocul şoselei există, de asemenea, o bandă de preselecţie pentru virajul la stânga dinspre Ploieşti spre Braşov. Conform aceloraşi surse, şoferul Daciei s-a înscris iniţial pe această bandă şi intrase deja pe contrasens, pentru a se încadra pe un drum comunal, în momentul în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Alin Cocoş.

Poliţiştii nu au putut preciza viteza cu care rula autoturismul condus de Cocoş, aceştia spunând că, cel mai probabil, în urma unei expertize tehnice s-ar putea stabili viteza din momentul impactului, în condiţiile în care în zona producerii accidentului nu sunt instalate aparate radar şi nici camere de înregistrare ale sistemului de monitorizare a traficului rutier.

Impactul a fost extrem de puternic, iar, în urma coliziunii, copilul şi soţia şoferului Daciei au murit pe loc, iar acesta a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, unde a ajuns şi Alin Cocoş, care a suferit doar câteva zgârieturi.

Surse din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti au declarat că băieţelul din Dacie avea un an şi jumătate, iar femeia, în vârstă de 30 de ani, era însărcinată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici