Flagelul mondial - traficul de fiinţe umane. 130 de suspecţi au fost arestaţi în Europa

  • 130 de suspecţi de trafic de persoane au fost arestaţi în Europa, în cadrul unei campanii masive.
  • Au fost identificate peste 100 de posibile victime ale traficului de persoane.
258 afișări
Imaginea articolului Flagelul mondial - traficul de fiinţe umane. 130 de suspecţi au fost arestaţi în Europa

Poliţia din întreaga Europă a arestat aproximativ 130 de persoane suspectate de implicare în traficul de persoane în cadrul unei operaţiuni comune desfăşurate de 22 de ţări, a anunţat marţi Europol, scrie Reuters.

Acţiunile poliţiei, care au avut loc în săptămâna de până la 13 iunie, au dus, de asemenea, la identificarea a peste 100 de posibile victime ale traficului de persoane, a precizat Europol.

În timpul operaţiunii, coordonată de agenţia de frontieră a UE, Frontex, au fost făcute controale la frontierele maritime, terestre şi aeriene asupra a aproape 1 milion de persoane şi 200.000 de vehicule, în principal pe rutele foarte utilizate pentru a intra în Europa.

15 ţări din întreaga UE au participat la acţiuni, alături de Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Ucraina, Marea Britanie şi Liechtenstein. Au participat aproximativ 22.500 de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici