Florin Cîţu, discuţie cu premierul grec despre vaccinare şi călătoriile în scop turistic în Grecia

Prim-ministrul României, Florin Cîţu, a avut luni o discuţie la telefon cu premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis. Cei doi au discutat despre vaccinarea anti-Covid şi despre călătoriile în scop turistic ale românilor în Grecia.

2093 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, discuţie cu premierul grec despre vaccinare şi călătoriile în scop turistic în Grecia

Florin Cîţu, discuţie cu premierul grec despre vaccinare şi călătoriile în scop turistic în Grecia

Prim-ministrul României, Florin Cîţu, a anunţat că a avut o discuţie prin intermediul telefonului cu omologul său grec. Cîţu a dezvăluit faptul că principalul subiect al discuţiei a fost campania de vaccinare care ar trebui să ducă la călătorii fără restricţii în Grecia.

„Astăzi am avut o convorbire cu omologul meu grec, domnul Kyriakos Mitsotakis. Am discutat despre situaţia pandemică din ambele ţări, şi despre relaţia de prietenie atât de veche dintre România şi Grecia. Campania de vaccinare a fost unul dintre principalele subiecte ale discuţiei, în speranţa că, în curând, cetăţenii români vor putea din nou călători fără restricţii în Grecia. Turismul reprezintă unul dintre cele mai importante domenii ale relaţiei noastre bilaterale. Mă bucur că există o cooperare strânsă între cele două state, şi că suntem parteneri în cadrul marii familii europene”, a anunţat Florin Cîţu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici