Florin Cîţu: Ratele la credite se pot amâna în cazul unui nou lockdown

  • Plata ratelor la credite se poate amâna în cazul unui nou lockdown, spune Florin Cîţu.
  • În caz contrar, măsura nu are sens pentru că economia funcţionează.
2816 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Ratele la credite se pot amâna în cazul unui nou lockdown

Florin Cîţu: Ratele la credite se pot amâna în cazul unui nou lockdown

Florin Cîţu a explicat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că anul trecut au fost amânate ratele la bancă deoarece a fost închisă economia.

„Eu am luptat tot timpul să nu închidem economia. Doar aşa putem să ne permitem să avem resurse suplimentare. În momentul în care închidem economia trebuie să avem şi alte măsuri”, afirmă premierul interimar.

Amânarea plăţii ratelor la credite are sens doar atunci când se închide economia şi oamenii trebuie să stea acasă, adaugă acesta: „În acest moment nu are sens pentru că economia funcţionează. Dar dacă se ajunge acolo, la un lockdown, deşi eu nu cred că se va ajunge acolo, bineînţeles că această măsură este una dintre ele”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici