Focuri de armă, la Constanţa: Poliţiştii au reţinut mai mulţi tineri, suspecţi de furturi din locuinţe, după o urmărire ca în filme

Oamenii legii din Constanţa au tras 18 focuri de armă pentru prinderea unor tineri care nu au oprit autoturismul pentru control, maşina fiind blocată după o urmărire în trafic şi după ce a lovit autospeciala Poliţiei, iar în portbagaj erau unelte care ar fi fost folosite la spargerea unor locuinţe.

2721 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă, la Constanţa: Poliţiştii au reţinut mai mulţi tineri, suspecţi de furturi din locuinţe, după o urmărire ca în filme

Focuri de armă, la Constanţa: Poliţiştii au reţinut mai mulţi tineri, suspecţi de furturi din locuinţe, după o urmărire ca în filme (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc duminică seara, după ce un echipaj a încercat să oprească pentru control, la Eforie Nord, un autoturism suspect, cu numere de înmatriculare bulgăreşti, în care se aflau patru tineri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şoferul acestuia a demarat în trombă, încercând să fugă şi lovind autospeciala de Poliţie.

Urmărirea s-a desfăşurat pe o distanţă de mai mulţi kilometri, poliţistul şi jandarmul din maşina de Poliţie folosind armamentul din dotare în încercarea de a-i prinde pe suspecţi. În total, cei doi au tras 18 cartuşe şi au lovit şi cauciucurile maşinii fugarilor, care în cele din urmă s-a oprit în sensul giratoriu de la Agigea, aflat la intrarea pe autostradă.

Trei dintre cei patru tineri din autoturism au reuşit să fugă, dar şoferul a fost prins de oamenii legii şi dus la audieri.

În portbagajul maşinii suspecţilor au fost găsite mai multe unelte pe care anchetatorii cred că aceştia le foloseau la spargerea locuinţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici