Focuri de armă, la Constanţa: Trei suspecţi de furt au fost prinşi de poliţişti după o urmărire în trafic

Trei persoane suspectate că au furat o tabletă şi un aparat foto dintr-un autoturism, în municipiul Constanţa, au fost prinse, marţi, după ce au fost urmărite în trafic de poliţişti, care au tras trei focuri de armă de avertisment, transmite corespondentul MEDIAFAX.

190 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă, la Constanţa: Trei suspecţi de furt au fost prinşi de poliţişti după o urmărire în trafic

Focuri de armă, la Constanţa: Trei suspecţi de furt au fost prinşi de poliţişti după o urmărire în trafic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au prins în flagrant, marţi dimineaţă, doi bărbaţi şi o femeie care furau bunuri dintr-un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa.

Cei trei au fugit cu un autoturism, iar poliţiştii i-au prins după o urmărire în trafic şi după ce au tras trei focuri de armă în plan vertical.

În autoturismul folosit de cei trei suspecţi, oamenii legii au găsit o tabletă electronică şi un aparat foto care ar fi fost furate din autoturismul victimei.

Cei trei au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici