Focuri de armă, trase după o maşină în Argeş. Patru persoane au reuşit să fugă de poliţişti. Cazul este în derulare

Poliţiştii din Argeş au tras mai multe focuri de armă, în noaptea de duminică spre luni, pentru prinderea a patru tineri care se aflau într-o maşină a cărui şofer nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Nimeni nu a fost rănit, însă indivizii au reuşit să scape, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1934 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă, trase după o maşină în Argeş. Patru persoane au reuşit să fugă de poliţişti. Cazul este în derulare

Focuri de armă, trase în Argeş. Patru persoane sunt căutate de poliţişti, după ce au fugit din maşina în care erau

Reprezentanţii IPJ Argeş au precizat că, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din Piteşti au vrut să oprească un autoturism, dar şoferul şi-a continuat drumul, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii.

„Autoturismul a rămas suspendat pe un câmp, iar ocupanţii au fugit, fără a fi identificaţi până în prezent. În urmărirea acestora a fost făcut uz de armament, fără a fi rănite persoane sau produse pagube”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Cercetările continuă pentru identificarea şi prinderea bărbaţilor.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au fost trase cinci focuri de armă în plan vertical.

Maşina este înmatriculată în străinătate, iar în interior poliţiştii nu au găsit obiecte ce ar putea proveni din comiterea unor infracţiuni.

Taguri:
armă,
poliţie,
bărbat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici