Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea scapă de controlul judiciar

  • Sorina Pintea scapă de control judiciar în dosarul de corupţie.
  • Decizia a fost pronunţată de Tribunalul Bucureşti, dar poate fi atacată de procurori.
  • Fostul ministru al Sănătăţii este acuzat că a primit, când era director al Spitalului de Urgenţă din Baia Mare, 10.000 euro şi 120.000 de lei.
7649 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea scapă de controlul judiciar

Sorina Pintea scapă de control judiciar. DNA poate ataca decizia

Sorina Pintea scapă de controlul judiciar. Decizia a fost pronunţată de Tribunalul Bucureşti, dar poate fi atacată de procurorii anticorupţie. 

Fostul ministru al Sănătăţii a fost trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită.
 
Ea este acuzată de procurori că a primit, când era director al Spitalului de Urgenţă din Baia Mare, 10.000 euro şi 120.000 de lei, ce reprezintă 7% dintr-un contract de achiziţii. Pe 28 februarie, Pintea a fost prinsă în flagrant când primea a doua tranşă de bani, 120.000 lei. 
 
Procurorii arătau, la acel moment, că Pintea ar fi spus „super tare” după ce a aflat că a primit banii. DNA a pus sechestru pe 2 terenuri ale fostului ministru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici