FOTO Accident grav în Cluj. Microbuz răsturnat în apropierea localităţii Copăceni. Opt răniţi cu „grade diferite de afecţiuni”

Un microbuz s-a răsturnat în apropierea localităţii Copăceni, judeţul Cluj. Mai multe echipaje intervin la faţa locului. Primele informaţii arată că opt persoane au fost rănite.

466 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident grav în Cluj. Microbuz răsturnat în apropierea localităţii Copăceni. Opt răniţi cu „grade diferite de afecţiuni”

Microbuz răsturnat în judeţul Cluj. Opt persoane au fost rănite

Microbuzul s-a răsturnat, joi după-amiază, în apropierea localităţii Copăceni.

ISU Cluj a transmis că la accident au fost trimise o autospecială, un echipaj SMURD şi unul SAJ.

„Salvatorii au găsit la faţa locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părţii carosabile, iar ocupanţii ieşiţi din acesta”, susţin cei de la ISU.

Din primele evaluări, opt persoane au suferit „grade diferite de afecţiuni”, dar sunt conştiente şi cooperante.

„Au fost suplimentate forţele care intervin la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ”, adaugă sursa citată.

Poliţia Cluj a precizat, ulterior, că şoferul în vârstă de 26 de ani al microbuzului a pierdut controlul asupra direcţiei. Vehiculul s-a răsturnat în afara şoselei.

În microbuz se aflau opt persoane, iar din primele date patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul nu a consumat alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
microbuz,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici