FOTO Aplicaţie pentru turism în locul cu cel mai mare lac sărat helioterm din Europa, aflat în România

  • Aplicaţia Visit Sovata a fost lansată de Primăria oraşului şi de Centrul Naţional de Informare şi Turism.
  • Aplicaţia conţine informaţii despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale şi care, pentru o mai bună explorare, grupează atracţiile turistice în subcategorii.
1107 afișări
Imaginea articolului FOTO Aplicaţie pentru turism în locul cu cel mai mare lac sărat helioterm din Europa, aflat în România

FOTO Aplicaţie pentru turism în locul cu cel mai mare lac sărat helioterm din Europa, aflat în România

Primăria Oraşului Sovata şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sovata au prezentat publicului aplicaţia Visit Sovata, care are drept scop promovarea atracţiilor turistice din Sovata.

Este vorba despre o aplicaţie pentru telefoane mobile, care să atragă atenţia turiştilor asupra frumuseţilor naturale, patrimoniului construit şi a diversităţii culturale care merită să fie descoperite şi experimentate în oraş.

„Aplicaţia Visit Sovata conţine informaţii despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale şi care, pentru o mai bună explorare, grupează atracţiile turistice în subcategorii. În afara descrierii atracţiilor turistice, puteţi găsi fotografii şi imagini video ale acestora în galeria de imagini. Turul virtual prezintă, pentru anumite atracţii, o panoramă de 360 grade. Aplicaţia vă permite să contactaţi telefonic operatorul turistic al atracţiei sau să accesaţi pagina, de internet a acestuia. În categoria Trasee poate fi găsită şi o hartă, care vă permite să exploraţi elementele unui anume traseu educaţional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveţi activat funcţia Geolocaţie. Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes puteţi găsi recomandări, aplicaţia prezintă şi alte atracţii care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic”, transmite Primăria Sovata, într-un comunicat.

Deoarece o plimbare în natură sau descoperirea atracţiilor poate stimula apetitul, aplicaţia le oferă utilizatorilor şi informaţii privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora.

Aplicaţia dispune şi de un calendar de evenimente care cuprinde informaţii despre concerte, spectacole şi alte evenimente din Sovata. Acestea vor putea fi salvate din calendarul aplicaţiei în calendarul personal de pe telefonul mobil.

Aplicaţia Visit Sovata în versiunile iOS şi Android poate fi descărcată gratuit din AppStore şi GooglePlay. Pentru utilizarea aplicaţiei este necesară doar conexiunea la internet.

CITEŞTE ŞI: Cel mai mare lac sărat helioterm din Europa se redeschide vineri pentru scăldat. Care sunt preţurile de intrare

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici