FOTO | INCENDIU la Bistriţa: Două case şi mai multe anexe, distruse de flăcări

Două case şi mai multe anexe au fost distruse, în timpul nopţii de joi spre vineri, în urma unui incendiu care a izbucnit în localitatea Dumitra, din judeţul Bistriţa-Năsăud, o femeie având nevoie de asistenţă medicală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

289 afișări
Imaginea articolului FOTO | INCENDIU la Bistriţa: Două case şi mai multe anexe, distruse de flăcări

INCENDIU la Bistriţa: Două case şi mai multe anexe, distruse

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud au intervenit cu patru autospeciale de stingere de la Bistriţa şi de la Năsăud şi spun că la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu violenţă, flăcările pornind de la o anexă în care era depozitat fân.

„Flăcările au cuprins o casă de locuit, două anexe gospodăreşti şi parţial acoperişul unei alte case de locuit. (...) S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea focarelor, concomitent cu acţiuni de protejare a vecinătăţilor, pentru împiedicarea propagării incendiului la casele alăturate”, a declarat, vineri dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud plt. maj. Marius Rus.

Proprietara uneia dintre casele afectate de incendiu, o femeie de 70 de ani, a avut nevoie de asistenţă medicală după ce a suferit un atac de panică, dar nu a avut nevoie de transport la spital.

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de lipsa apei din zonă, cel mai apropriat hidrant fiind la 400 de metri depărtare.

„Alimentarea autospecialelor de interventie cu apa s-a realizat cu dificultate din cauza faptului că cel mai apropiat hidrant se afla la o distanţă de circa 400 de metri de locul izbucnirii incendiului, autospecialele fiind nevoite să mai multe transporturi pentru alimentare” a mai spus , plt. maj Marius Rus.

Pompierii şi poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici