FOTO Munţii Rodnei: Omuleţul portocaliu îi duce pe turişti în Poiana cu narcise

  • Omuleţul portocaliu îi duce pe turişti în Poiana cu narcise din Masivul Saca.
  • Este un traseu turistic, aflat în Parcul Naţional Munţii Rodnei care a fost marcat într-un mod inedit de angajaţii rezervaţiei.
1055 afișări
Imaginea articolului FOTO Munţii Rodnei: Omuleţul portocaliu îi duce pe turişti în Poiana cu narcise

Sursă foto: Facebook / Romsilva

Traseul spre Poiana cu narcise este marcat cu ajutorul unor desene făcute pe copaci şi pietre. În desene apare omuleţul portocaliu care contrastează cu verdele pădurii.

Peste câteva zile, narcisele vor înflori şi traseul va fi folosit de mulţi turişti.

„Vă anunţăm că narcisele nu sunt înflorite, iar colegii noştri de la Romsilva - Parcul Naţional Munţii Rodnei apreciază că vor înflori după data de 27 mai 2021. În sprijinul turiştilor, colegii noştri au marcat în teren traseul tematic către Poiana cu narcise din Masivul Saca cu simbolul ”omuleţ portocaliu”. Cu această ocazie s-au amplasat şi alte săgeţi indicatoare în teren, s-a ecologizat traseul, fapt pentru care rugăm turiştii să păstreze, la rândul lor, curăţenia în aria protejata”, au anunţat reprezentanţii Romsilva, pe Facebook.

Parcul Naţional Munţii Rodnei, unul din cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, este al doilea parc naţional din ţară ca suprafaţă, cu peste 47.000 de hectare. Acesta este situat în partea de nord a ţării, în judeţele Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici