FOTO, VIDEO | Panouri cu "smiley faces" vin în ajutorul şoferilor, pe un drum periculos din România: „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranţă”

Pe drumul naţional care leagă Deva, judeţul Hunedoara, de Lugoj, judeţul Timiş, au fost montate panouri cu mesaje inedite pentru şoferi, pe un sector mai periculos, printre care „Acum începe greul”, „Rezistă” sau „Există speranţă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2285 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Panouri cu "smiley faces" vin în ajutorul şoferilor, pe un drum periculos din România: „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranţă”

FOTO, VIDEO | Mesaje pentru şoferi, pe un drum periculos: „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranţă”

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara transmite, sâmbătă, că pe drumul naţional 68A, care leagă Deva de Lugoj, au fost montate, experimental, mai multe panouri cu mesaje inedite. Panourile se găsesc între localităţile Holdea, judeţul Hunedoara, şi Margina, judeţul Timiş, pe cel mai periculos sector al DN68A, de 15 kilometri.

Astfel, şoferii pot observa din trei în trei kilometri panouri cu mesaje precum „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranţă” şi „Încă un pic”.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că doresc să-i ajute pe şoferi să parcurgă mai uşor traseul dificil

„Pe DN68A, între Holdea (jud. Hunedoara) şi Margina (jud. Timiş), au fost montate, experimental, din 3 în 3 kilometri, panouri care sperăm să vă ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, vă îndemnăm să evitaţi depăşirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave”, transmite Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici