FOTO&VIDEO Timiş / Incendiu la o hală a unui producător de frigidere din comuna Şag

  • Au ars toate secţiile şi nu au fost victime.
  • A fost oprit traficul în zonă, fiind pericol de explozie.
  • Pompierii timişoreni au primit ajutor.
629 afișări
Imaginea articolului FOTO&VIDEO Timiş / Incendiu la o hală a unui producător de frigidere din comuna Şag

Imagine de la intervenţie Sursafoto: ISU Timis

Pentru optimizarea misiunii, ISU Timis a suplimentat echipajele operative cu pompierii aflaţi în turele libere.

Pentru localizarea şi stingerea incendiului care s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 10.000mp, 37 de salvatori au intervenit cu 12 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

În sprijinul pompierilor timişoreni, la acţiunea de sâmbătă noapte au fost dislocate forte şi mijloace de intervenţie de la ISU Arad şi de la ISU Caras-Severin.

Echipajele operative vor fi suplimentate cu două maşini de stingere de la ISU Hunedoara şi ISU Alba. De asemenea, la incendiu au intervenit şi două autospeciale de stingere de la SVSU Parţa şi SVSU Şag.

Nu ar fi persoane surprinse, dar s-au putut auzi explozii în permanenţă. La respectiva fabrică de frigidere sunt angajaţi circa 950 de muncitori.

Pentru limitarea pericolului la locul intervenţiei, pompierii au scos în afara zonei afectate rezervoare care conţin substanţe periculoase.

Ciclopentan, izobutan, propan şi gps au fost substanţele inflamabile care existau în fabrică. Autorităţile efectuează măsurători pentru a stabili dacă există pericolul de intoxicare.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici