Video Funeriu: Am discutat cu preşedintele şi cu premierul despre evoluţia de la Bac - VIDEO

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, joi, într-un interviu pentru "Gândul", că i-a informat pe preşedintele Traian Băsescu şi pe premierul Emil Boc despre evoluţia situaţiei legate de Bacalaureat, menţionând că a discutat cu aceştia despre corectitudinea examenului.

902 afișări

Răspunzând unei întrebări, ministrul a spus pentru Gândul că i-a informat pe preşedinte şi pe premier legat de situaţia de la examenul de bacalaureat.

Întrebat care a fost conţinutul discuţiilor, Funeriu a răspuns că a vorbit cu Traian Băsescu şi cu Emil Boc despre "corectitudinea" examenului.

În acest an, promovabilitatea la bacalaureat a fost de 44,47% la nivel naţional, înaintea contestaţiilor.

Ministerul Educaţiei a înregistrat 661 de eliminări la prima sesiune a bacalaureatului, candidaţii daţi afară de la test pentru fraudă nemaiputând susţine examenul în toamna acestui an şi nici în vara anului viitor.

Rezultatele la examenul de bacalaureat au fost afişate duminică, iar luni au fost depuse contestaţii de către elevii nemulţumiţi de notele obţinute la probele scrise.

Opoziţia a cerut demisia ministrului Educaţiei în urma rezultatelor de la Bacalaureat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici