Furtul de nisip se plăteşte. Ce au descoperit poliţiştii din Arad, în urma percheziţiilor | FOTO

Poliţiştii şi procurorii au făcut 17 percheziţii în balastiere din judeţele Arad şi Bihor, la firme care acuzate că extrăgeau nisip, balast şi pietriş fără să aibă autorizaţie.

1436 afișări
Imaginea articolului Furtul de nisip se plăteşte. Ce au descoperit poliţiştii din Arad, în urma percheziţiilor | FOTO

Balastieră Arad. Sursa FOTO: Poliţia Română

Poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Economice din Arad au făcut 17 percheziţii în balastiere din judeţele Arad şi Bihor şi fac cercetări pentru evaziune fiscală, executarea de activităţi miniere fără permis şi efectuarea de lucrări fără autorizare.

Surse din rândul anchetatorilor spun că firmele la care au fost făcute percheziţii extrăgeau nisip, pietriş şi balast, fără să aibă autorizaţie.

Cercetările se fac sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar anchetatorii au făcut 3 percheziţii în judeţul Arad şi 14 în judeţul Bihor.

„Au vizat identificarea şi ridicarea de probe privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, executarea de activităţi miniere fără permis sau autorizaţie şi efectuarea de lucrări pe malul râului Mureş fără autorizare”, anunţă IGPR într-un comunicat.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente şi înscrisuri, iar nouă persoane vor fi audiate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici