Furtună puternică la Timişoara: Spitalul CFR, inundat. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea apei - FOTO

Spitalul CFR din Timişoara, mai multe străzi şi un pasaj au fost inundate, vineri seara, în urma unei furtuni puternice, pompierii fiind chemaţi şi din timpul liber pentru a scoate apa din curţi şi imobile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
747 afișări
Imaginea articolului Furtună puternică la Timişoara: Spitalul CFR, inundat. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea apei - FOTO

Spitalul CFR din Timişoara, mai multe străzi şi un pasaj, inundate în urma unei furtuni

În Timişoara, cantitatea precipitaţiilor căzute a atins şi 35 de litri pe metrul pătrat, vineri seara, potrivit ISU Banat, judeţul Timiş aflându-se sub cod portocaliu de furtună. Au fost inundate mai multe străzi, printre care Drubeta, Traian Vuia sau Victor Hugo, dar şi mai multe pasaje.

De asemenea, holul Spitalului CFR a fost cuprins de apă, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Traficul rutier a fost deviat, în zona Pasajului Popa Şapcă, care a fost inundat. Un şofer a rămas blocat în apă, în această zonă, fiind tractat de o maşină de teren. Pe Calea Şagului, un stâlp a fost doborât de vânt şi a blocat, temporar, circulaţia.

ISU Banat a activat Grupa Operativă şi a chemat pompieri militari din timpul liber, pentru a face faţă numeroaselor intervenţii.

„În urma precipitaţiilor abundente, au fost afectate, în principal, municipiul Timişoara şi localităţile limitrofe, înregistrându-se atât inundaţii stradale, dar şi la locuinţe, curţi şi imobile ale unor instituţii”, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanţi ai ISU Banat.

Judeţul Timiş s-a aflat sub cod portocaliu de furtună, vineri, până în jurul orei 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici