Gabriela Firea, pildă biblică pentru Liviu Dragnea în Vinerea Mare: E bine să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte

Întrebată ce pildă din Biblie i s-ar potrivit lui Liviu Dragnea, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, că merge mereu pe principiul „să întorci şi celălalt obraz”.

2288 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, pildă biblică pentru Liviu Dragnea în Vinerea Mare: E bine să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte

Gabriela Firea, pildă biblică pentru Liviu Dragnea: E bine să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte

„Eu cred în echipa noastră şi în oameni, pentru că şi domnul Dragnea este un om credincos. Am fost împreună într-o delegaţie oficială în Israel, când eram senator, iar ulterior ne-am rugat la Mormântul Sfânt. Am fost în aceea zonă deosebit de specială, unde nu ai cum să minţi, nu ai cum să fii falsă şi nu ai cum să interpetezi un rol, pentru că imediat cei de faţă şi-ar da seama că faci ceva de protocol, şi nu din suflet”, a declarat Gabriela Firea, vineri, la Antena 3.

Întebată ce pildă i s-ar potrivit lui Liviu Dragnea, şeful partid, Gabriela Firea a declarat că merge pe principiul „să întorci şi celălalt obraz”.

"Mi-au rămas în amintire acele momente speciale din Israel, cu acei omeni din delegaţia oficială. Legat de pilde. Eu întodeauna sunt de principiul să întorci şi celălat obraz, nu dinte pentru dinte, apropo de Noul şi Vechiul Testament", a declarat Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici