Galaţi: Cei doi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan au fost reţinuţi

Cei doi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan, considerat capul lumii interlope gălăţene, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentaţi instanţei, pentru emiterea de mandate de arestare, sub acuzaţiile de omor calificat.

268 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Cei doi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan au fost reţinuţi

Galaţi: Cei doi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan au fost reţinuţi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi, Ştefan Gohoreanu, a confirmat, miercuri, că cei doi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan, respectiv Ion Mocănelu, de 32 de ani, cunoscut sub numele de Nelu Enache şi considerat un rival al lui Ivan, şi Ionuţ Zăuşilă, de 25 ani, au fost reţinuţi de către poliţişti.

"Din primele cercetări s-a stabilit că victima a fost atacată cu cuţitul de către două persoane cunoscute cu antecedente penale. Conflictul dintre victimă şi agresori s-a produs spontan în momentul în care s-au întâlnit întâmplător pe stradă. Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care a dispus reţinerea lor pe bază de ordonanţă. Ei sunt acuzaţi de omor calificat", a declarat Ştefan Gohoreanu.

Principalii suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan au fost prinşi marţi seară.

Marian Ivan, considerat unul dintre capii lumii interlope gălăţene, a murit după ce, duminică noapte, a fost înjunghiat în vreme ce se afla în faţa unui restaurant din cartierul gălăţean Ţiglina III.

După comiterea faptei, poliţiştii au confirmat că Ivan a fost înconjurat de mai mulţi necunoscuţi în zona respcetivă. Unul dintre agresori ar fi scos un cuţit pe care l-ar fi înfipt în spatele bărbatului, după care atacatorii au fugit. Deşi la faţa locului au venit imediat medicii de la SMURD, viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat, luni dimineaţă, la morga Spitalului de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, unde a fost efectuată necropsia, iar apoi a fost depus în sala de sport "Figt Club", pe care Ivan o administra şi unde a organizat mai multe gale K1.

Înmormântarea lui Marian Ivan va avea loc, miercuri, la cimitirul "Eternitatea" din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici