Galaţi: O fetiţă de trei ani a murit după ce a fost atacată de câinii din gospodăria unei mătuşi

O fetiţă de trei ani din comuna Drăguşeni, judeţul Galaţi, a murit, marţi seară, după ce a fost atacată de câinii din gospodăria unei mătuşi, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

1995 afișări
Imaginea articolului Galaţi: O fetiţă de trei ani a murit după ce a fost atacată de câinii din gospodăria unei mătuşi

Galaţi: O fetiţă de trei ani a murit după ce a fost atacată de câinii din gospodăria unei mătuşi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform primarului comunei Drăguşeni, Iancu Muntianu, fetiţa de trei ani provenea dintr-o familie dezorganizată, fiind crescută doar de tată.

Edilul a spus că, potrivit primelor date, fetiţa ar fi intrat, marţi seară, în curtea mătuşii sale, unde se aflau trei câini legaţi, şi a încercat să se joace cu animalele, care au atacat-o.

Fetiţa, care avea multiple muşcături pe gât şi torace, a fost preluată de o ambulanţă de la Târgu Bujor şi predată apoi, la jumătatea drumului spre Galaţi, unui alt echipaj de salvare, echipat pentru resuscitare şi terapie intensivă, însă în pofida eforturilor medicilor, viaţa copilului nu a fost salvată, a declarat medicul coordonator al SMURD Galaţi, Angel Trifan.

În prezent, în comuna Drăguşeni se află poliţişti, care au deschis o anchetă în acest caz, şi urmează să ajungă şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, pentru a stabili dacă a fost vorba de un caz de neglijenţă sau de un accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici