Galaţiul a fost inclus în reţeaua globală UNESCO a „Oraşelor care învaţă”

Municipiul Galaţi a fost inclus în reţeaua globală UNESCO a „Oraşelor care învaţă”, din care fac parte 356 de oraşe din întreaga lume, între care se numără Liège (Belgia), Lille (Franţa), Bratislava (Slovacia) sau Manchester (Anglia), se arată într-un comunicat al primăriei gălăţene.

2382 afișări
Imaginea articolului Galaţiul a fost inclus în reţeaua globală UNESCO a „Oraşelor care învaţă”

Galaţiul a fost inclus în reţeaua globală UNESCO a „Oraşelor care învaţă”/Sursa foto: Facebook/Ionut Pucheanu

„Oraşul nostru a evoluat mult în aceşti ani, iar includerea în reţeaua UNESCO este în acelaşi timp o mândrie şi o recunoaştere a eforturilor fiecăruia dintre noi”, a declarat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

Reţeaua globală UNESCO a „Oraşelor care învaţă” (UNESCO Global Network of Learning Cities - GNLC) este una care cuprinde oraşe ce promovează continuu învăţarea în comunitate. Noile oraşe sunt adăugate reţelei la recomandarea unui juriu de experţi în domeniu.

„Municipiul Galaţi va promova în continuare parteneriate cu organizaţii ale societăţii civile, companii, instituţii culturale şi lideri din comunitate pentru a crea oportunităţi de învăţare, pentru a împărtăşi resurse şi a promova participarea activă”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici