GALERIE FOTO Incendiu la o hală pentru depozitarea produselor frigorifice din Bacău

Un puternic incendiu a izbucnit la o hală pentru depozitarea produselor frigorifice din municipiul Bacău, la acesta intervenind peste 80 de pompieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

541 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Incendiu la o hală pentru depozitarea produselor frigorifice din Bacău

Incendiu la o hală pentru depozitarea produselor frigorifice din Bacău

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Constantin Grecu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că incendiul a izbucnit în municipiul Bacău, la o hală pentru depozitarea produselor frigorifice aparţinând unei societăţi comerciale.

La sosirea pompierilor, din totalul de aproximativ 7.500 de metri pătraţi erau inundaţi cu fum 2.500, iar incendiul se manifesta la pereţii interior despărţitori.

"Partea exterioară a halei este din pereţi din beton şi planşeu tot din beton, nu există pericol de extindere, dar arde în interior cu degajări foarte mari de fum, din cauza acestor pereţi. Muncitorii s-au autoevacuat, noi efectiv nu am procedat la evacuarea lucrătorilor. În interior nu se afla nicio persoană, hala respectivă era izolată cu pereţii respectivi, pentru că se ţinea la rece toată marfa care urma să fie procesată. La faţa locului sunt 84 de pompieri din trei subunităţi, cu 17 mijloace”, a spus Constantin Grecu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Amariei Măriuca, a declarat, la rândul său, pentru corespondentul MEDIAFAX, că poliţiştii criminalişti fac cercetări în colaborare cu pompierii, pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici