Gândul: Retrocedările de case din Capitală, băgate la secret

Primăria Capitalei a băgat la secret toate dispoziţiile de retrocedare emise în baza Legii 10/2001. Pe site-ul municipalităţii se afişează, din luna septembrie, cu cea mai mare economie de cuvinte, doar „pentru dosarul numărul.... s-a emis în data de..... dis­poziţia Legii 10, numărul.... cu rezoluţia restituire în natură. Documente care fac referire la acest document nu există”, informează Gândul.

2 afișări

Cei interesaţi de conţinutul dispoziţiei, semnate de primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, pot obţine informaţii doar în baza unei cereri depuse la camera 64 şi doar dacă sunt nominalizaţi în dispoziţia de retrocedare.

Evident, cei care pot vedea şi intra în posesia documentului sunt numai cei proaspăt împroprietăriţi de municipalitate, iar cei direct afectaţi de această decizie, chiriaşii din casele naţionalizate află de restituirea imobilului doar când se trezesc evacuaţi din locuinţe.

Mai multe pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici