Gheorghe Ienciu, noul primar al Comunei Cărpinet

Candidatul PDL Gheorghe Ienciu a câştigat alegerile pentru primăria Cărpinet, judeţul Bihor, cu 799 de voturi, iar contracandidatul său, social-democratul Mirel Ienciu, a obţinut 674 de voturi.

333 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ienciu, noul primar al Comunei Cărpinet

Gheorghe Ienciu, noul primar al Comunei Cărpinet

Pentru alegerile de la Cărpinet au fost amenajate patru secţii de votare. Nu s-au înregistrat incidente.

În comuna bihoreană Cărpinet s-a desfăşurat, duminică, al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului întrucât funcţia a devenit vacantă după decesul edilului ales vara trecută.

În turul al doilea de scrutin de la Cărpinet au intrat social-democratul Mirel Ienciu, care a obţinut 544 de voturi la primul tur, şi democrat-liberalul Gheorghe Ienciu, care a înregistrat 527 de sufragii la 15 februarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici